Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Giovinco is része a Cavani üzletnek



Jelentések szerint a Juventus megdöbbentő ajánlatot, 20 millió eurót, Sebastian Giovinco és Alessandro Matri játékjogát kínálta fel a Napolinak, Edison Cavaniért cserébe. 
A Bianconeri egyértelművé tette, hogy elsődleges célja a támadószekció megerősítése, ezáltal egy „top” csatár igazolása a következő szezonra és a Bajnokok Ligájára.  
A Corriere dello Sport reggeli számában, egy Napolinál dolgozó, átigazolási transzferekben illetékes elárulta a lapnak, hogy Cavani kivásárlási ára minimum 70 millió euró.  
Giovinco nemrégiben igazolt vissza nevelőegyesületébe, mivel a Juventus megvette játékjogának másik felét 11 millió euróért, ugyanakkor rögtön tovább is állhat, ha konszenzusra jutnak a Cavani ügyben.
A lehetséges átigazolás másik szereplője Alessandro Matri, aki a szezon végére elvesztette kezdő pozícióját a csapatban, így szóba került lehetséges távozása is Torinóból.  
Habár a Tuttosport tudni véli, hogy a Juventus nagy erőket mozgósított a Liverpoolos Suarez leigazolására is. Ez annak is köszönhető, hogy a „vörösök” árgus szemekkel nézik Klaas-Jan Huntelaar minden egyes mozdulatát, így Suarez az átigazolási piacra került.  
A másik jelentkező a Juventus csatárproblémáinak megoldására, Robin Van Persie, de az ő esete nagyban függ attól is, hogy meg tud-e egyezni az Arsenallal lejáró szerződéséről.
juventushungary.hu