Recent comments

Friss Hírek

Atalanta: Szerződést kínálnak Inzaghinak


Az Atalanta szerződést kínál Inzaghinak. A Milan 38 éves csatára még nem döntötte el, hogy elfogadja-e a bergamói csapat ajánlatát.


 A jelenleg szerződés nélküli csatár már 38 éves, kérdés hogy visszavonul-e, vagy még vállal egy szezont. Mindenesetre kérő az van, hiszen az Atalanta már ajánlatott is küldött Inzaghinak, azonban Pippo valószinűleg jól átfogja gondolni a döntését, így még várnunk kell arra hogy folytatja-e pályafutását a Milan legendája.



Filippo Inzaghi 2001-ben a Juventustól igazolt a Milanhoz, ahol összesen 300 mérközésen szerepelt és 126 gólt szerzett. Pályafutását a Piacenza csapatában kezdte, majd kölcsönben az Albinoleffében és a Veronában is játszott, később szerepelt a Parmában és az Atalantában majd ezek után következett a Juventus és végül a Milan.

Inzaghi pályafutása során megnyerte a Serie  A-t, egyszer a Juventusszal és kétszer a Milannal, legszebb időszakát a Milanban töltötte, ahol többek között a Serie A mellett megnyerte az Olasz kupát, az Olasz szuperkupát, kétszer nyert BL-t és UEFA Szuperkupát, egyszer pedig megnyerte a a klub vb-t is. 2006-ban világbajnok lett az olasz válogatottal.

sport365.hu