Recent comments

Friss Hírek

Brescia: Vass Ádám a CSZKA Szófiához szerződik


Vass Ádám egybehangzó bolgár sajtóértesülések szerint a CSZKA Szófia együtteséhez szerződik. Az olasz másodosztályú Bresciát lejáró szerződése miatt elhagyó 23 éves középpályás szerdán át is esett az orvosi vizsgálaton. Paunoch Péter, a játékos menedzsere cáfolta az orvosi tényét, azonban megerősítette a tárgyalásokat.



„Örülök, hogy sikerült megegyeznünk, és lehetőségem van egy jegyzett európai klubnál szerepelni. Sok jót hallottam a csapatról, remek játékosok vannak a keretben – idézte Vasst a novinar.bg. – Ismerem a bolgár focit, Hriszto Sztoicskov játékát például nagyon imádtam."
A magát a hírek szerint négy évre elkötelező Vass az újságnak elmondta, hogy 16 évesen került ki az angol Stoke Cityhez a Ferencvárostól, majd a Bresciához szerződött.
Paunoch Péter, a játékos menedzsere elmondta, a CSZKA tette a legkonkrétabb ajánlatot, de még kivárnak.
„Valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a CSZKA Szófiával, de még nem született megállapodás és orvosi vizsgálat sem volt, tehát nem igazak a bolgár sajtóban ezzel kapcsolatban megjelent hírek" – nyilatkozta Paunoch Péter, a játékos menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak.
„A bolgár csapat egy kedvező ajánlatot tett, most ez a lehetőség a legkonkrétabb, de szeretnénk még kivárni, mert más kluboktól is számítunk ajánlatra az elkövetkező napokban" – tette hozzá a menedzser, aki szerint jövő hét végéig eldőlhet Vass sorsa.
A CSZKA az előző bajnokságot az utolsó fordulóban a Ludogorec ellen elszenvedett 1–0-s vereség miatt bukta el, így az Európa-liga 2. selejtezőkörében csatlakozik a nemzetközi küzdelemsorozathoz.
NSO.hu