Recent comments

Friss Hírek

Milan: Tyton után érdeklődnek





A PSV lengyel válogatott kapusa, Przemyslaw Tyton felkeltette a Milan érdeklődését az idei bajnoki és persze kiváló EB szereplése révén. Bár Adriano Galliani megerősítette, hogy a Milannak már csak egy középpályás hiányzik, hogy teljes legyen a jövő évi kerete, sajtóhírek szerint a Rossoneri még egy kapust is szeretne külföldről.



Az átigazolás esélyét csökkenti, hogy a Milan már leigazolta a 19 éves Cruzeiro Gabrielt, ám ő egyelőre csak a 3. számú kapus szerepét tölti be a csapatban, lévén Amelia és Abbiati is jóval tapasztaltabb, igen sok mérkőzést a hátuk mögött tudó kapusok.
A Milan érdeklődéséről több holland és lengyel lap is beszámolt már és a hírek szerint a Rossoneri kész egy 10 millió euróról szóló ajánlatot tenni a 25 éves kapusért. Mint ismert, a lengyelek kapusa az Arsenalos Szczesny helyére kellett beálljon az EB nyitómérkőzésén a 70. percben, mikor is az ágyúsok kapusát kiállították, a görögök pedig 11-est kaptak. Ekkör jött a második számú kapus, Tyton, aki hárította Karagounis büntetőjét, így a mérkőzés hőse lett. A lengyel csapat Tytonnal a kapuban a két ezt követő mérkőzésen két gólt kapott, majd a csoportkör befejeztével kiestek a Európa Bajnokságról.
acmilan.hu