Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Balotelli kezd az angolok ellen



Mario Balotelli újra ott lehet az olasz válogatott kezdőcsapatában az angolok elleni negyeddöntőben, azonban Thiago Motta kiszorulhat a padra. 

A C csoportból második helyen továbbjutó olasz válogatott vasárnap Kijevben a D csoportot megnyerő Angliával játszik a legjobb négy közé jutásért.

Balotelli nem volt ott az írek elleni kezdőcsapatban, azonban a padról beállva góllal vette ki a részét az Azzurri utolsó, 2-0-ra megnyert csoportmeccséből.

Sajtóértesülések szerint nagy rá az esély, hogy a vasárnapi összecsapáson a Manchester City csatára kezd majd Antonio Di Natale helyett.

Az is kérdéses, hogy Thiago Motta ott lesz-e a kezdőben, helyette a Bologna középpályása Alessandro Diamanti vagy a Milanból Riccardo Montolivo vagy Antonio Nocerino szerepelhetne.

A védelemben szinte biztos, hogy helyet kap a Juventus játékosa Leonardo Bonucci, miután csapattársa Giorgio Chiellini megsérült és nem léphet pályára a találkozón.

Az egyenlőre kérdéses, hogy Prandelli az írek elleni 2-0-ra megnyert meccsen használt 4-3-1-2-es felállásban küldi majd pályára a csapatát, vagy 3-5-2-es játékrendszerben, ahogy a horvátok és a spanyolok ellen.

olaszfoci.hu