Recent comments

Friss Hírek

Milan: A spanyolok szerint folyik a tárgyalás Kakáról


Bár Adriano Galliani hivatalosan cáfolta, a spanyol lapok szerint a napokban megkezdődnek a tárgyalások Kaká eladásáról a Real Madrid és a Milan között.

 Az AS című lap úgy tudja, kaká édesapja és ügynöke már Milánóban van, ahol állítólag aszatlhoz ül majd Gallianival és Ariedo Braida sportigazgatóval.

 A spanyol lap szerint a Milan ügyvezetője taktikai okokból zárta ki Kaká érkezését, hátha így a Real tovább enged a brazil igen magas árából. Ez utóbbi – mármint Kaká várható ára – továbbra is erősen kérdéses.

 Állítólag a Real Madrid legalább 20 millió eurót szeretne kapni Kakáért, más források szerint a spanyol bajnokcsapat ingyen is elengedné Kakát, ha a játékos lemond további járandóságáról (Kaká madridi szerződéséből még 3 év van hátra, évente nagyjából 11 millió eurós fizetéssel).

A madridista.hu arról ír, hogy “továbbra is a játékos fizetése a legnagyobb probléma, amit az olasz klub nem tud kigazdálkodni”. 

 Álláspontunk szerint a Milan ezt az összeget nem is akarja megadni volt sztárjának, ezért inkább Kaká édesapja és Gallianiék közt egy jelentős fizetéscsökkentésről mehet az alku. 

Elképzelhető, hogy a Milan csak kölcsönvenné a brazil játékmestert, de ezt spanyol források szerint  a Real Madrid egyértelműen elutasítja.

Egyelőre az biztos, hogy Kaká több játéklehetőséghez akar jutni, mert különben lemaradhat a 2014-es, hazai rendezésű vébéről. És az is ténynek tűnik, hogy a tárgyalások tartanak a felek között.

acmilan.hu