Recent comments

Friss Hírek

Guidetti szívesen csatlakozna a Laziohoz



John Guidetti ügynöke elismerte a sajtónak, hogy a Manchester City fiatal csatára szívesen csatlakozna a Laziohoz és már meg is kezdték a tárgyalásokat.
A 20 éves csatár az elmúlt szezonban a Feyenoordban játszott kölcsönben, ahol remekül teljesített: 23 bajnokin 20 gólt szerzett – csak Bas Dost, Luuk de Jong, Sanharib Malki és Dries Mertens zárták több találattal az évet.
A svéd válogatott játékos várhatóan visszatér a Citybe és a tartalék csapatban játszik majd, vagy újra kölcsönadják – és ügynöke szerint a Lazio lenne a legjobb választás.
„Nem tagadom, beszéltem Guidettiről a Lazioval, de több olasz és európai klub is szeretné őt megszerezni.” mondta a játékos ügynöke Roberto De Fanti a cittaceleste.it-nek.
„Ő a legjobb U21-es csatár Európában. Remekelt tavaly a holland bajnokságban, ahonnan olyan nagy sztárok kerültek ki mint [Ruud] van Nistelrooy és [Marco] van Basten.”
„Ha a Lazio nem tudja leigazolni [Burak] Yilmazt [a Trabzonsportól], akkor Guidetti lesz a következő célpontjuk.”
„Szeretne tovább fejlődni és egy olyan klubnál ahol folyamatos játéklehetőséget kap és olyan klasszisok mellett játszhat, mint [Miroslav] Klose, csak jó lehet a számára. Guidetti Olaszországról álmodik”
olaszfoci.hu