Recent comments

Friss Hírek

Milan: Forlan érkezhet



A Tuttosport információi szerint amennyiben az Inter szerződést bont Diego Forlannal, a városi rivális Milan lecsapna az uruguayi válogatott csatárra.
Az Inter pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Lucioval, és valószínűleg Forlan is hamarosan elhagyhatja a Nerazzurrit.
Azonban lehetséges, hogy a 33 éves csatár mégis Milánóban marad és kap a Milantól egy újabb esélyt, hogy bizonyítson a Serie A-ban.
Miután Robinho valószínűleg távozik Massimo Allegrinek szüksége lenne új támadókra. A Milanal már kapcsolatba hozták Salomon Kalout, Andriy Yarmolenkot és Maxi Lopezt, azonban ha sikerül érvényteleníteni Forlan szerződését, akár ő is érkezhet.
A Rossoneri sportigazgatója Ariedo Braida és a játékos ügynöke Daniel Bolotnicov már májusban is találkoztak és egy esetleges nyári klubváltásról egyeztettek.
Forlan valószínűleg szeretne bizonyítani Olaszországban –akár az Interben, akár valahol máshol- miután első szezonja nem sikerült túl jóra az olasz élvonalban.
Az uruguayi csatár jelenleg Diego Milito és Giampaolo Pazzini mögött van a 'rangsorban' Andrea Stramaccioni csapatában – az elmúlt szezonban mindössze 18 bajnokin lépett pályára és csak 2 gólt szerzett.
Sajtóértesülések szerint a Milan két éves szerződést ajánlana Forlannak, 4 millió eurós fizetéssel.
olaszfoci.hu