Recent comments

Friss Hírek

Giovinco: Már alig várom, hogy visszatérjek a Juventusba



Egyre valószínűbb, hogy a Parma 'haza engedi' Sebastian Giovincot, aki elmondta, hogy már nagyon várja, hogy újra a Juventusban bizonyíthasson.
Az Öreg Hölgynek jövőre a Bajnokok Ligájában is helyt kell állnia, ezért megerősítik a keretüket és várhatóan a héten bejelentik, hogy visszavásárolják a Parmától a 25 éves csatár játékjogának felét.
„Tényleg nagyon boldog vagyok.” mondta a 25 éves játékos a Tuttosportnak „Azonban most, csakis az olasz válogatottra és az Európa bajnokságra koncentrálok, de már alig várom, hogy visszatérjek a Juventusba.”
Giovinco a Juventus saját nevelésű játékosa. A 2007-08-as szezonban kölcsönadták az Empolinak, de a toszkánoknál mutatott remek teljesítményének köszönhetően visszatérhetett a Bianconeribe.
Azonban miután nem kapott rendszeres játéklehetőséget Torinóban, 2010-ben kölcsönadták a Parmának. Egy évvel később az észak olasz klub 3,7 millió euróért megvette a játékjoga 50 százalékát.
A jelenleg az olasz válogatottal az Európa bajnokságon szereplő csatár a Serie A 2011-12-es szezonjában 36 mérkőzésen 15 gólt szerzett, minek köszönhetően a Juventus ismét szeretné visszaszerezni, de már körülbelül 11 millió eurójába kerül majd klubnak.
olaszfoci.hu