Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Prandelli kijelölte a bünteőrúgókat



Gazzetta dello Sport információi szerint a Squadra Azzurra tegnapi edzésén az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli kijelölte azt az öt játékost, aki egy esetleges tizenegyes párbaj során biztosan a labda mögé állna, amennyiben a holnapi Anglia elleni Európa-bajnoki negyeddöntő mérkőzésen 120 perc után sem dőlne el a továbbjutó kiléte.
Az milánói sportlap szerint Prandelli elsősorban Andrea Pirlo, Mario Balotelli, Daniele De Rossi, Antonio Di Natale és Thiago Motta kezébe adná az olasz válogatott sorsát, igaz utóbbi játéka kérdésessé vált, miután a középpályás kisebb sérüléssel bajlódik.
Mindeközben az angolok elleni találkozón 8 talján labdarúgónak is oda kell figyelnie a sárga lapokra, nevezetesen Buffonnak, Bonuccinak, Maggiónak, Balzarettinek, Mottának, De Rossinak, Montolivónak és Balotellinek, ugyanis ezen játékosok még egy lap begyűjtésével, olasz továbbjutás esetén nem léphetnének pályára az elődöntőben, ahol az Azzurri ellenfele Németország lenne.
Egy kissé még előrébb szaladva… Attól azonban nem kell félni, hogy a sárga lapok miatt a keret fele veszélyeztetve lenne a döntő előtt, mivel az elődöntőben az összes begyűjtött sárga lap törlésre kerül.
azzurri.co.hu