Recent comments

Friss Hírek

Milan: Lass megszerzése előtérben



Ernesto Bronzetti az olasz átigazolási piac szakértője is elképzelhetőnek tartja hogy Lassana Diarra a Milanban folytassa pályafutását, azonban a játékos fizetése problémákat okozhat a tárgyalások során.
Mint már korábban beszámoltunk róla, a Milannak egy védekező-középpályásra lenne szüksége, és többek között felmerült Nuri Sahin, Lassana Diarra, Xavi Alonso, Sandro vagy éppen Luca Cigarini neve.
“Lass jelenleg az amerikai Egyesült Államokban tölti szabadságát. Úgy gondolom, hogy a tárgyalások akkor fognak folytatódni, amikor visszatér Európába. A megegyezés létrejöhet. Lass szerződése 2013. június 30-án jár le, ami azt jelenti hogy olcsón meglehetne szerezni” - mondta Bronzetti a Spaziomilan.it-nek.
“A probléma Lass fizetésével kapcsolatban akadhat, mivel jelenleg 4,5 millió eurót keres szezononként. Beszéltem Gallianival és Allegri úrral, és elmondhatjuk, hogy a Milan a legkomolyabb érdeklődő. A következő lépés a fizetésről tárgyalni. A megállapodásban segíthet a Milan és a Real Madrid vezetőinek felhőtlen viszonya” – fejezte be.
A Milan a tavaly nyáron már megpróbálta leigazolni a 27 éves középpályást, azonban akkor nem állt szándékában távozni. A 2011/2012-es szezonban viszont csak 25 mérkőzésen játszott, és nem része Mourinho jövőbeli terveinek.
acmilan.hu