Recent comments

Friss Hírek

Milan: El Shaarawy marad, de…


A Milan sport igazgatója Ariedo Braida megerősítette, hogy Stephan El Shaarawy a dolgok jelenlegi állása szerint a Rossoneri játékosa marad, de hozzátette, hogy ez a helyzet még változhat. 

A 19 éves játékos tavaly nyáron érkezett kölcsönbe a Genoától és kifejezetten jól sikerült az első szezonja a San Siroban – 28 mérkőzésen lépett pályára a Rossoneriben és négy gólt szerzett.

Azonban annak ellenére, hogy múlt héten megszerezték a teljes játékjogát, a Milan sportigazgatója elmondta, hogy bár most úgy állnak a dolgok, hogy marad, de meggondolhatják magukat és kölcsön adhatják a Torinonak.

„Pillanatnyilag, úgy állunk, hogy El Shaarawy a Milanban marad. Félreértések elkerülése véget még egyszer mondom: ez csak a dolgok pillanatnyi állása.” mondta Braida hétfőn az itasportpress.it-nek.

„Azonban a labdarúgásban bármi megtörténhet, hiszen még csak most kezdődött az átigazolási időszak és még nagyon sokáig tart.”

„Hogy El Shaarawy kiköthet-e a Torinoban? Ha az átigazolási időszak végéig úgy döntenénk, hogy kölcsönadjuk a játékost, aki kétségtelenül nagyon tehetséges, akkor igen, szóba jöhet a Torino is.”

„Jó barátom [Urbano] Cairo elnök úr, szóval biztos meg tudnánk ezt beszélni vele.”

„El Shaarawy ma a Milanban játszik, de holnapra változhat a helyzet…"

olaszfoci.hu