Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Jó érzésem van az esti meccsel kapcsolatban


Az olasz válogatott szövetségi kapitánya Cesare Prandelli elmondta a sajtónak, hogy szívesen irányítana újra klubcsapatot és célzott rá, hogy a 2012-es Európa bajnokság után lemond a posztjáról.
Mindenki az Azzurri 54 éves edzőjét méltatja, miután a 2010-es világbajnoki kudarc után összeszedte a válogatottat, tétmeccsen még nem kaptak ki és a kontinenstornán bejutottak a legjobb négy csapat közé. Így nem meglepő hogy több európai klub is érdeklődik iránta, legutóbb a Tottenhammel hozták kapcsolatba.
„2014-ig szóló szerződésem van az Olasz Labdarúgó Szövetséggel és mindenkivel nagyon jó a kapcsolatom.” mondta Prandelli a RaiSportnak.
„Azonban ahogy mindig is mondtam, nagyon hiányzik, hogy nap mint nap edzést tartsak. Előbb végezzünk az Európa bajnoksággal, utána majd meglátjuk mi lesz.”
Prandelliék csütörtökön a német válogatottal játszanak a döntőbe jutásért, ahol a címvédő spanyolok várnak a továbbjutóra.
„Jó érzésem van az esti meccsel kapcsolatban, készen állunk. Amikor elkezdtük a tornára való felkészülést Covercianoban, problémákkal kellett szembesülnünk [bundabotrány], ahogy azt mindenki tudja. De a csapat mindezek elé helyeztük és amit eddig elértünk az valami rendkívüli.”
olaszfoci.hu