Recent comments

Friss Hírek

Pirlo: Még nem nyertünk semmit



Adrea Pirlo ismét megkapta az újabb „meccs embere” címet, a legutóbbi Németország ellen megvívott győztes mérkőzésen, de egyúttal figyelmeztette csapatát: „Még semmit sem nyertünk.”
Az Azzurri 2-1 arányban legyőzte Németország válogatottját, ezután pedig vasárnap Spanyolországgal találkozik a kijevi döntőben.
„Megpróbálom mindig a legjobb formámat kihozni magamból, és mindent megtenni a csapatomért. A világbajnokság után problémáink adódtak, hullámvölgybe kerültünk, de most ismét itt állunk a győzelem kapujában, és nyernünk kell.”
„Ugyanakkor még nem értük el a célunkat, a végső győzelmet. Ez olyan mintha valaki eljut Rómába, de a Pápát már nem látja.” Igaz, hogy a döntőben vagyunk, de az álmaink megvalósulásához győznünk kell vasárnap.
"Ugyanazzal a hozzáállással, mentalitással, és céltudatossággal kell pályára lépnünk, ahogy ezt tettük Anglia és Németország ellen is."
Pirlo kulcsfigurája volt a 2006-os Világbajnokságnak és most, 6 évvel később megkérdezték tőle tud-e párhuzamot vonni a két torna között?
„Vannak hasonlóságok, mivel ugyanúgy akarjuk ezt a győzelmet mint akkor, és rengeteg sikeréhes játékosunk van, aki még sohasem játszott ilyen magas szinten. Most fel kell készülnünk a döntőre.”
juventushungary.hu