Recent comments

Friss Hírek

Bronzetti: Az elkövetkező pár évben a Juve fog dominálni



Ernesto Bronzetti FIFA ügynök és átigazolás szakértő szerint a Juventusnak sietnie kell, ha meg akarja szerezni az Arsenal holland csatárát, Robin Van Persie-t, a szakértő emellett egy új győzelmi széria kezdetét jósolja a piemonti fővárosban.
„A Juventusnál egy új sikerszéria veszi kezdetét. A többi élcsapatnak fel kell készülnie arra, hogy a második-harmadik helyért fognak küzdeni, mert minden a Juvéról szól majd.”, mondta Bronzetti a Tuttosport-nak adott interjújában. 
„Higgyenek nekem, az elkövetkezendő pár évben a Juve fog dominálni. Egy nagyon jól szervezett klubról van szó, mely megérett a jövőre. Stadionjuk kezd jövedelmezővé válni, a legjobb fiatal játékosok vannak náluk, akik masszív alapot jelentenek, nagyszerű edzőjük és klubvezetőik vannak. Meglátásom szerint ez a gárda erősebb lesz, mint az Antonio Giraudo, Luciano Moggi vezette alakulat volt.”
A héten Kwadwo Asamoah és Mauricio Isla is orvosi vizsgálaton esett át és hamarosan új csatár érkezhet az Öreg Hölgyhöz.
„A Juventusnak egy nagy csatárra van szüksége, meglátjuk, hogy ez Van Persie, Luis Suárez, vagy Gonzalo Higuain lesz-e, nagy lesz a versengés. A Bianconeroknak jól kell időzíteniük. Ha sietnek, akkor olyan csapatokat is meg tudnak előzni, mint a Manchester City, melynek előbb játékosokat kell eladnia ahhoz, hogy vásárolni tudjon. A sejkjeik gazdagok, de nem hülyék, hiszen látják, hogy mi történik, ha túl sok támadó van egy csapatban.”
Van Persie a legesélyesebb a támadó pozícióra, ám Bronzetti szerint Higuainra is figyelni kell.
„Azt tanácsolom a Juventusnak, hogy Higuainra is figyeljen. José Mourinho nem akarja elengedni őt a Real Madridtól, de sok múlik a játékos szándékain és a klub stratégiáján. A spanyol klubok gazdasági válsággal küzdenek hazájukban. Ha a Juve érdeklődése egy kicsit komolyabb, akkor észreveheti, hogy Higuain nem is igazán került le a piacról. Természetesen több pénzbe kerülne, ám Higuain négy évvel fiatalabb Van Persie-nél és feleannyit keres…”
juventushungary.hu