Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Négy helyen változik a kezdőcsapat




Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya az utolsó, sorsdöntő csoportmeccsre apróbb finomításokat végezne el a felállásban - holott eddig sem lehetett panasz a játékra.
Akár a spanyolok,akár a horvátok elleni meccset nézzük, még talán várakozáson felül is teljesített a csapat játékában - eredményében persze nem, de éppen ez motiválhatja Prandelli mestert arra, hogy az írek elleni meccsre kisebb változtatásokat hajtson végre a Squadra Azzurrán. 
Az előzetes várakozások szerint az eddigi 3-5-2-s felállást felváltja a korábban is alkalmazott 4-3-1-2.
 Ezt többek között azért is húzhatja meg Prandelli, mert Barzagli felépült sérüléséből, így az eddig a védelemben játszó Daniele De Rossi visszatérhet az eredeti posztjára, a középpályára. 
A négy védős felállás "vesztese" lehet még Giaccherini, mivel a Juventus szélsőjének nem a védekezés az erőssége, így a palermoi Balzaretti kerülhet be a kezdőcsapatba.
A védelem másik szélén is változás lehet, az eddig mindkét találkozón kezdőként lehetőséget kapó Maggio helyett a Milan hátvédje, Abate kezdhet, míg a negyedik változtatás a csatársorban következhet be: Balotelli kisebb sérülésének is köszönhetően kimaradhat, és posztjára jöhet Antonio Di Natale. 
azzurri.co.hu