Recent comments

Friss Hírek

Angol klubok üldözik Onazit

Ogenyi Onazi a Lazio Primavera csapatából került fel az első csapat keretébe még 2012-ben, azóta már 36-szoros nigériai válogatottnak vallhatja magát. 


A 23 éves középpályás idén csak 5 alkalommal került be olasz bajnokin az égszínkékekhez, míg a többi esetben a kispadon ücsörgött. Már a nyáron szerette volna elvinni a Leicester City – Rókák – , de a Premier Liga meglepetéscsapata sokallta az érte kért 10 millió Eurós átigazolási díjat, így a játékos 2018-ig hosszabbított a Lazio gárdájával. Januártól újra indul a játékosvadászat és ezen a listán előkelő helyen van Onazi. Újra bejelentkeztek érte a Rókák, de Angliából az Everton, a Crytal Palace, a Stoke City és a Watford is érdeklődik utána. 

Ha ez nem volna elegendő választéknak, akkor itt a Bundesliga kontingens: Bayer Leverkusen, Hannover és Ingolstadt, de ne becsüljük le a török klubok anyagi erejét sem, a ​​Besiktas és Trabzonspor versenytársai lennének a felsorolt kluboknak. Mivel Onazi a premier Ligába vágyik, így az elején felsorolt klubok élveznek elsőbbséget, de ettől függetlenül az esetleges klubtárgyalások hozhatnak teljesen más végeredményt.

forrás: foci-live.hu