Recent comments

Friss Hírek

A Juvéval közösen igazolhatnak argentin tinisztárt

Sajtóértesülések szerint a Sassuolo a Juventus hathatós segítségével nyerheti meg az argentin labdarúgás egyik legújabb tehetségének kegyeiért zajló versenyfutást.


A Sassuolo közel került ahhoz, hogy leigazolja a Rosario Central ígéretét, Giovani Lo Celsót, a lépéssel megelőzve a szintén érdeklődő Chelsea és az Atlético Madrid csapatait is.

A Goal.com, valamint a Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio állítása szerint a 19 esztendős támadó középpályás, akinek jelenlegi vételára már 10 millió euro magasságában jár, hamarosan a Sassuolo tulajdonába kerülhet, s a háttérben a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici áll, akit lenyűgözött Lo Celso játéka, s minden követ megmozgat, hogy Itáliába szállítsa az argentin ígéretet.


A torinóiak támogatása alighanem azt jelentené, hogy a megállapodásba bekerülne egy záradék is, amely révén a Juventus opciós vételi jogot biztosítana magának a jövőre nézve, amennyiben Lo Celso Európában is bizonyítja tehetségét.

A Juventus kiváló kapcsolatokat ápol a Sassuolóval, s a közelmúltban számos játékos költözött egyik csapattól a másikhoz, Simone Zaza már gólokkal bizonyított a zebracsíkos mezben, míg az olasz labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tekintett Domenico Berardi a pletykák szerint nyáron szegődhet az Öreg Hölgy szolgálatába. 

Lo Celso 26 góllal járult hozzá a Rosario Central Primavera csapatának bajnoki címéhez, majd az első csapatnál már tizenhárom pályára lépésnél és három gólpassznál jár.

forrás: juventuz.blog.hu