Recent comments

Friss Hírek

Visszatértem!

Elmondása szerint alig bírja kivárni a szezonkezdetig hátralévő 2 hetet, mindennél jobban szeretne már újra a pályán lenni, amit idén, reméli, sokszor meg is tehet majd.


Úgy érzi, maga mögött hagyta végre sérüléseit, így kijelenthetjük: Giuseppe Rossi visszatért! 

A pokoljárás 2012 tavaszán vette kezdetét Giuseppe Rossi karrierjében, de első térdszalagszakadását egy másik is követte a Villarrealnál, alig valamivel visszatérése után. Éppen ennek köszönhetően az akkor még sérült csatárt a Fior diszkontáron szerezte meg, Rossi pedig első fél évében szárnyalt, 14 bajnoki góllal vezette a góllövőlistát – majd januárban újra megsérült… A szezon végére visszatérő támadó úgy tűnt, kezd újra formába lendülni, de aztán jöttek az újabb és újabb sérülések, és Rossi végül az egész elmúlt szezont a lelátón és a gyengélkedőn töltötte.

A nyár eddig eltelt része viszont bizakodásra ad okot a Fior szurkolóinak: egyrészt a csapat a Barcelonát és a Chelsea-t is megverte, másrészt Rossi több meccsen is játszhatott, és úgy tűnik, egyelőre a múlté a sérülése. Az érintett most maga is megszólalt, méghozzá rendkívül bizakodóan saját állapotát illetően.

“Két hét van még hátra a bajnoki szezon kezdetéig, de én már most alig bírom kivárni.”

“Nem igaz, hogy a barátságos meccsek eredményei nem számítanak, mert valójában van értékük. Nagy klubokat tudtunk legyőzni ezen a nyáron, és ez erőt és hitet adó nekünk a munkához, Európa legjobbjaival akarunk csatázni. Ez persze csak a kezdet, és még nagyon sok munka vár ránk. Paulo Sousával könnyű dolgunk van, mert ő egy nagyszerű edző.”

“Az első néhány meccsen jól éreztem magam, és biztos vagyok benne, hogy kijelenthetjük: Giuseppe Rossi visszatért!“

Rossi élesben augusztus 23-án, vasárnap térhet vissza, méghozzá nem is akármilyen meccsen, hiszen csapata rögtön a Milan elleni hazai bajnokival indítja az új szezont.

forrás: azzurri.co.hu