Recent comments

Friss Hírek

Llorente megállapodott a Sevillával

Spanyol lapértesülések szerint Fernando Llorente megállapodásra jutott a személyes feltételeket illetően a Sevilla csapatával, melynek így most a Juventusszal kell közös nevezőre jutnia.


A baszk csatár helye erősen kérdőjelessé vált a csapatban, hisz a nyáron érkezett játékosok közül minden bizonnyal Simone Zaza, Mario Mandzukic és Paulo Dybala is előtte áll a rangsorban, így valószínűleg nem sok játékperc jutna neki.

A Cadena Cope beszámolója szerint a 30 éves játékos a több játéklehetőség reményében visszatérne Spanyolországba, a főbb kérdésekben  pedig már meg is állapodott a Sevilla csapatával, mely tovább kívánja erősíteni a támadó szekcióját a hórihorgas csatárral.

A következő akadály a Sevilla számára a Juventus, hiszen az olaszok által kért, és a spanyolok által ajánlott összeg még nincs összhangban, a Juve 12 millió eurót kér, a Sevilla azonban nem kíván 8 millió eurónál többet kiadni. Természetesen tekintve, hogy a Juve 2013-ban ingyen szerezte meg Llorentét, az olasz gárda mindkét esetben profittal adna túl a baszk csatáron (nem számítva a bérét).

forrás: Juventusfc.hu