Recent comments

Friss Hírek

Khedira megsérült, vereség a főpróbán

A Juventus 2–0-s vereséget szenvedett a Marseille-től az utolsó felkészülési mérkőzésén. 


A torinóiak duplán szomorkodhatnak, ugyanis máris megsérült a Real Madridtól szerződtetett Sami Khedira. 

A Stade Vélodrome-ban, 60 ezer néző előtt lépett pályára utolsó felkészülési meccsén a Juventus, amely augusztus 8-án már a Lazióval csap össze az Olasz Szuperkupáért. A torinóiak legutóbb 2–1-re legyőzték a Lechia Gdanskot, míg a Borussia Dortmundtól 2–0-ra kikapott Massimiliano Allegri együttese.

A Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Cáceres, Evra – Marchisio, Khedira, Pogba – Pereyra – Mandzukic, Morata felállással kezdő Juventus nem indította jól a meccset, sőt, a 35. percben hátrányba is került, méghozzá elképesztő góllal. 

Romain Alessandrini a jobb szélen megkapta a labdát, majd teljesen váratlanul megcélozta a hosszú felsőt és a vonal mellől, 30 méterről átemelte a kint álló Gianluigi Buffont.

A Juventus ráadásul az első félidőben emberhátrányba is került, miután a játékvezetővel összeszólalkozó Stephan Lichtsteiner még a szünet előtt mehetett zuhanyozni.

Ha ez nem lett volna elég, Sami Khedira máris megsérült. A nyáron a Real Madridtól szerződtetett középpályás futás közben kapott a combjához, le is kellett vinni a pályáról. Olasz beszámolók szerint az már szinte biztos, hogy kihagyja a jövő heti Szuperkupa-meccset.


A fordulás után is az emberelőnyben játszó Marseille futballozott veszélyesebben, és össze is hozta a második gólt a hazai csapat – Abdelaziz Barrada állította be a 2–0-s végeredményt.

Volt már jobb főpróbája a Juventusnak… 

Nemzetközi Felkézülési mérkőzés
Marseille (francia)–Juventus (olasz) 2–0

forrás: NSO