Recent comments

Friss Hírek

Hétfőre várható a találkozó Mertens ügyében

Elsőre igencsak meglepőnek tűnő átigazolási pletyka röppent fel a napokban az olasz sajtóban, miszerint az Inter ezúttal Olaszországon belülről erősítene, és a Napoli belga szélsőjét, Dries Mertens-t szereznék meg a támadószekciójukba.



Azóta azonban a belga játékos ügynöke is megerősítette, hogy van alapja a találgatásoknak, elmondása szerint “valós lehetőség” ügyfele csatlakozása a Nerazzurrihoz.

A Gazzetta dello Sport jól értesült újságírói a lapmai számában megszellőztették, hogy egészen pontosan már holnap, hétfőn sor kerülhet egy találkozóra a felek között. A találkozó fő célja valószínűleg Mertens meggyőzése lenne, ugyanis mivel a Napoli egyelőre nem kívánja eladni a két éve szerződtetett szélsőt, a nyerő út talán az lehet, ha előbb sikerül a játékossal megegyezni a klubváltásról.

A 28 éves, 44-szeres belga válogatott Mertens 2013-ban kiváló áron, szűk 10 millióért szerződött Nápolyba, ahol két idény alatt 98 meccsen 23 gólig jutott. Értékét a transfermarkt 18 millió euróra árazta be.

forrás: azzurri.co.hu