Recent comments

Friss Hírek

Torino: A Dortmund Immobile leigazolására készül

Az olasz sajtó értesülései szerint a Borussuia Dortmund élénk figyelemmel kíséri a Torino és a Juventus közös tulajdonában álló fiatal támadó, Ciro Immobile teljesítményét, s a német klub arra készül, hogy ajánlatot tesz a játékos torinói munkaadóinak.

 
A pletyka már hetekkel ezelőtt felröppent mind az olasz, mind a német sajtóban, azonban az ügyben újabb fejlemény történhet, ugyanis a calciomercato.com állításai szerint a dortmundi vezetőség Torinóba készül, hogy tárgyalóasztalhoz ülhessen az olasz klubok képviselőivel.

Immobile a Juventus ifjúsági akadémiáján nevelkedett, azonban többszöri kölcsönadást követően, csak a jelenlegi szezonban sikerült igazán maradandót alkotnia, hiszen a Torino színeiben már 27 bajnoki mérkőzésnél és 17 találatnál jár, elszántan üldözve a góllövőlistát vezető Carlos Tévezt.

A 24 esztendős játékosnak jó esélye van arra, hogy bekerüljön a brazíliai világbajnokságra utazó válogatott keretbe, annak ellenére, hogy mindeddig csupán egyetlen alkalommal ölthette magára az azúrkék mezt. 

Ciro Immobile lehetséges vételára jelenleg mintegy 12 millió euro körül mozog, s a Borussia Dortmund szeretné mihamarabb a soraiban tudni az ifjú támadót.

forrás: juventuz.blog.hu