Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Ne a szezon alapján ítéljenek meg

Az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, Clarence Seedorf odaszólt elődjének, Massimiliano Allegrinek, mivel szerinte teljesen tönkretette a Milant, mielőtt odaérkezett volna. 




A Milan az utóbbi 20 év legrosszabb szereplését mutatja az olasz labdarúgó-bajnokság küzdelmeiben, hiszen a vörös-feketék csupán a Serie A alsóházában helyezkednek el.

A szezont mér Massimiliano Allegri vezetésével kezdték meg, de a kiesés ellen küzdő Sassuolo elleni 4-3-as vereség után menesztették a trénert és kinevezték a klub korábbi legendás játékosát, Clarence Seedorfot a kispadra.

Az edzői pályán még kezdőként szereplő korábbi holland középpályás sajtótájékoztatón értékelte az itt eltöltött időszakát, amelyről a goal.com számolt be:

"Kérem engem ne a szezon alapján ítéljenek meg, hanem az alapján amely időszakot én itt töltöttem. Az, hogy mi történt itt érkezésem előtt az engem számomra nem számít. Én csupán most kezdtem az edzői pályámat és még nagyon sok feladatom van hátra. Most azt kell elvégeznem, hogy minél többet kiszedhessek játékosaimból, hogy aztán a következő szezonban jobban teljesíthessünk. Mondhatom példaként Robinhót is, de akár az egész csapatot, amilyen erőnléti lemaradással küzdöttek. De Robinho nagyon jól teljesít az edzéseken és hamarosan a mérkőzésen is egyre jobb teljesítményt fog nyújtani. A jövőben együtt fognak jönni a sikerek. A csapatban Philippe Méxes remek vezetőként szolgál, Bonera pedig a védelem egyik oszlopa. Mario Balotelli is nagyon sokat fejlődött, a magánéletében is visszafogottabb lett."

forrás: sport365.hu