Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: A helyes úton vagyunk

Mint ismert, a Milan hétfő este a Genoa otthonában lépett pályára.




A rossonerinél Taarabt és Honda talált be, így alakult ki a 2-1-es Milan győzelem.
 
Íme a mérkőzés utáni nyilatkozatok: 
 
CLARENCE SEEDORF: “Ez egy kemény mérkőzés volt és itt minden csapat szenvedett, köztük a Juventus is. Ezt vártam. A mérkőzés elején sikerült megszereznünk a vezetést, ők keményen nyomás alá helyeztek minket, de jól védekeztünk. Honda egyre jobb, nagyon jól játszott és a gólja a megfelelő pillanatban jött. Nehéz meccs volt, az ellenfél agresszíven játszott. A helyes úton vagyunk. Elégedett vagyok a játékosokkal, az eredmény nekik köszönhető. A klub az Európa liga indulást tűzte ki célnak és megpróbáljuk elérni”.

RICARDO KAKÁ: “A mérkőzés eleje nehéz volt, nem találtunk szabad helyet az ellenfél védelmében. De amikor Mexés nekem passzolta a labdát tudtam, hogy indítanom kell Taarabtot. Szép gólt szerzett. Most már sorozatban három mérkőzésen nyertünk és az utóbbi négy mérkőzésen pozitív eredményt értünk el. Honda? Keményen dolgozik, hogy segítsen a csapatnak. A gól nagy motivációt ad neki”.

CHRISTIAN ABBIATI: “Gratulálok az egész csapatnak. Keményen kell dolgoznunk hogy javítsunk a helyezésünkön. Nem lesz könnyű megszerezni az indulást a nemzetközi porondra, mert sok csapat áll előttünk”.

PHILIPPE MEXÉS: “Egy év maradt a szerződésemből és tiszteletben fogom tartani. Remélem, hogy hosszabbíthatok. Jó úton haladunk, amióta megérkezett Seedorf. Nem volt könnyű”.

forrás: acmilan.hu