Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Reina – Inler, Insigne cserét javasol a Pool

Rafa Benitez a Napoli trénere a tavaly nyáron vette kölcsön a Liverpoolból Pepe Reinát.


A spanyol válogatott hálóőr rendkívül jó teljesítménnyel hálálta meg eddig a bizalmat a Napolinak és mivel a Vörösök nem számítanak rá a szintén kitűnő formát mutató Simon Mignolet mellett, így átadólistára teszik. 

Rafa Benítez szívesen szerződtetné a hálóőrt és ezt Brendan Rodgers a Liverpool menedzsere is tudja ezért azzal a javaslattal állt elő, hogy Gökhan Inler és Lorenzo Insigne átigazolása esetén szabaddá teszik az utat a kapus maradásához. 

A 71 szeres svájci válogatott Inlert már januárban is kereste a Pool, de akkor nem tudtak megegyezni, most úgy tűnik ebben a témakörben egyetértenek a felek. Insigne esete már más kategória, a négyszeres olasz válogatott fiatal szélsőről nem szívesen mondana le a Napoli, így ebben a kérdéskörben további egyeztetések várhatóak. 

A hírek szerint Reina átigazolási díja 4 millió Font körül mozog, ami természetesen nem fedné le az ellenirányú mozgást, de Rodgers ragaszkodik az “árukapcsoláshoz” és ellenkező esetben nem engedi a hálóőr maradását a dél-olasz városban, hanem más csapatnak értékesítik.

forrás: foci-live.hu