Recent comments

Friss Hírek

Llorente: A pihenés jót tett nekem

A Livorno-t a duplájával kivégző Matador úgy érzi, a rövid pihenő jött tett neki, és arra ösztönzi csapattársait, hogy a szezon hajrájában is őrizzék meg nyugalmukat.


A pihenőjének köszönhetően erejét újból visszanyerő Fernando Llorente szerint az a legfontosabb, hogy a csapat az idény legfontosabb időszakában is megtartsa a gyilkos ösztönt.

Az őszi mérkőzésen aratott 2-0-ás győzelem után tegnap este ismét ugyanilyen arányban sikerült két vállra fektetni a Livorno gárdáját, és amíg az első meccsen az Oroszlánkirály egy gólt szerzett, tegnap nem adta alább kettőnél!

A meccs utáni interjújában a spanyol támadó elmondta, hogy érzi a nyomást, ami a fekete-fehér mez viselésével jár, de szerinte helyes, hogy a játékosoknak motiváltnak kell lenniük a további győzelmek elérése érdekében.

“Minden nagycsapatnál így kell ennek lennie. A mostani időszak életbevágó, már csak néhány meccs maradt hátra és továbbra is erősnek és agresszívnak kell lennünk.”

“Nem szabad a Roma-val foglalkoznunk, csak magunkra kell koncentrálnunk. Nem lesz semmi gond, hogyha úgy játszunk, ahogy tudunk.”

“A pihenés jót tett nekem, ismét erősnek érzem magam. Az elmúlt meccseken egy kicsit fáradt voltam, és nem volt olyan jó, mint általában. De ez normális, hogyha ennyi meccsed van egyhuzamban.”

forrás: Juventusfc.hu