Recent comments

Friss Hírek

Giovinco: Soha nem volt gondom a szurkolókkal

Sebastian Giovinco reméli, hogy sikerült megoldani az összes nézeteltérést a Juventus szurkolóival, és egyúttal tagadja, hogy bármilyen tárgyalást folytatna a Lazio csapatával.


A csatár és a szurkolók közötti kapcsolat korántsem volt problémamentes ebben a szezonban, azonban a játékos mostanában határozottan jobb teljesítményt mutat, él a Conte által nyújtott lehetőségekkel, és azt nyilatkozta a tegnapi gól és hasznos játék után, hogy részéről semmilyen probléma nincs a szurkolók és közte.

„Ez jó teszt volt, jelentős teszt számomra és a csapat számára. Fontos volt jelezni az üldözőknek, hogy soha nem aduk fel a harcot, ma este pedig nagyszerű teljesítményt nyújtottunk.” - mondta Atom Anti a mérkőzést követően a riportereknek.


„Remélem, hogy sikerült az oldalamra állítanom a Juventus szurkolóit, mivel nekem soha nem volt semmilyen gondom velük. Távozásomkor se voltak negatív érzéseim, és mindig pozitívan nyilatkoztam úgy értve, hogy soha semmi rosszat nem gondoltam róluk.

Előfordulhat, hogy néhány szót félreértettek, némely gondolat rossz megvilágításban volt feltüntetve, azonban részemről abszolút semmilyen probléma nincs.”

Ezt követően a támadót a kevés játékidőről kérdezték, illetve arról, hogy ez vajon véget vetett-e a világbajnoksággal kapcsolatos reményeknek.

„Sajnos igen, azonban amennyiben létezik egy szikrányi remény, mindent meg fogok tenni azért, hogy javítsak a helyzeten.”

A kevés játéklehetőség miatt az újságokban felmerült a csatár Lazióhoz szerződésének lehetősége is.

„Ezek egytől egyik hazugságok, soha nem beszéltem senkivel, és nem utasítottam el a Laziót, semmi nem igaz a hírekből. Nem tudok semmiről, ahogy az ügynököm se. Nulla az igazságtartalma ezeknek az információknak.” - próbált határozottan véget vetni az átigazolási pletykáknak Sebastian Giovinco.

forrás: juventuz.blog.hu