Recent comments

Friss Hírek

Buffon: Scuffetnek lenne helye a VB-n

Gigi Buffon a Sport Mediasetnek tett nyilatkozatában elmondta, szerinte az Udinese kapusa, Simone Scuffet megérdemli, hogy ott lehessen a brazíliai világbajnokságon.




A 17 éves udenesei kapus februárban debütált a Serie A-ban, és hamar nagy névre tett szert.

„Hogy Scuffet ott legyen-e Brazíliában? Azt átgondolva, hogy miket ért el eddig, azt kell mondanom, megérdemelné, de ugyanakkor Mattia Perinre és Francesco Bardira is oda kéne figyelnünk.”

Buffon a Roma csapatában szereplő Destro eltiltásáról is beszélt. Mint ismert Destrot utólag tiltották el három mérkőzésre, ugyanis a Cagliari egyik játékosát, Davide Astorit meccs közben szándékosan arcon ütötte.

Azonban Destrónak valószínű súlyosabb következményekkel is számolnia kell majd, mint ez a hárommeccses eltiltás, hiszen ezzel a viselkedésével valószínűleg megszegte Cesare Prandelli, az olasz szövetségi kapitány etikai kódexét is, így nem lenne meglepő, ha nem vinné magával a világbajnokságra.

„Ha a Roma egy ilyen fontos játékost elveszít, az számunkra is rossz hír, hiszen mint ahogy már korábban is mondtam, a Giallorossik teszik még izgalmasabbá a bajnokságot. Hogy ezzel megkockáztatta a világbajnokságon való részvételét? Ez nem egy olyan probléma, amit nekem kéne megoldani, erre meg vannak az emberek, akiknek ezzel foglalkozniuk kell.”

forrás: juventushungary.hu