Recent comments

Friss Hírek

Roma: A Serie A-ról álmodott Gervinho

A Roma legújabb szerzeménye már három éve szeretett volna az olasz bajnokságba igazolni.

 
Az elefántcsontparti játékos a múlt héten igazolt a Romához, azonban a menedzsere elárulta, már régóta a Serie A volt a célja.

"Legalább 3 éve már a Serie A-ról álmodott Gervinho."- jegyezte meg Pascal Boisseau a calciomercato.com-nak.

"2010-ben Daniele Prade, a Roma akkori általános igazgatója szerette volna az olasz fővárosba vinni, majd a Roma tavaly is ajánlatot tett Gervinhóért."

Gervinho 2011-ben hagyta ott a Lille csapatát és igazolt az Arsenálhoz, hogy most újra együtt dolgozhasson Rudi Garciával.

"A játékos technikai képessége igen kivételes és ezt nagyon sok olasz klub vezetője sokra tartotta. Nem idegen számára a kemény munka és fizikálisan is erős, így nem lesz nehéz beilleszkednie a bajnokságba. Garcia minden követ megmozgatott, hogy megszerezze őt. Beszélt közvetlenül a játékossal és amikor én tárgyaltam a Roma igazgatóival, nem tartott sokáig megérteni, hogy ez számára egy hatalmas lehetőség."

Gervinho már túlesett a kötelező orvosi vizsgálaton is, azonban az átigazolás egyelőre nem hivatalos, mert a Romának több a nem EU-s játékosa a megengedettnél és előbb fel kell szabadítania egy helyet a volt Arsenal játékos számára. 


forrás: asroma.hu