Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli sérülése nem komoly

A Milan hivatalos honlapján megerősítette, negatív eredménnyel zárult Mario Balotelli orvosi vizsgálata, ami azt jelenti, hogy pályára léphet a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

 
Pénteken orvosi vizsgálatok alá vetették Mario Balotellit, aki még a Los Angeles Galaxy elleni találkozón sérült meg, így le kellett cserélni. Előzetes hírek arról szóltak, hogy az olasz támadó izomsérülést szedett össze, ám a vizsgálatok kimutatták, sérülése nem komoly.

“A Milan bejelenti, hogy Mario Balotelli orvosi vizsgálatokon vett részt ma reggel. A vizsgálat negatív eredménnyel zárult” – szól a hivatalos tájékoztatás a Milan honlapján.

Így biztossá vált, hogy Balotelli is pályára léphet a PSV elleni BL mérkőzésen. A tét a csoportkörbe jutás. Továbbá jó hír, hogy több sérült is időben visszatér. Ignazio Abate, Mattia De Sciglio és Robinho is játszhat az Eindhoven ellen. 

Giampaolo Pazzini, Jherson Vergara és Daniele Bonera felépülése több időt vesz igénybe, míg Riccardo Saponara visszatérésének időpontja továbbra is kérdéses.

forrás: acmilan.hu