Recent comments

Friss Hírek

Milan: Ancelotti De Sciglióval pótolná Coentraot

Egyre több hír kering arról, hogy a portugál hátvéd szívesen hagyná maga mögött a Real Madridot, éppen ezért elkezdték keresni a helyettesét.




A Real Madrid csapata folytatja a keresést az átigazolási piacon, és jelenleg egy balhátvédet szeretnének leigazolni, a nagy valószínűséggel távozó Fabio Coentrao helyére.

Az első játékos akit a királyi gárda szeretett volna megszerezni erre a posztra, a a Granada hátvédje Siqueira lett volna, de a tárgyalások megszakadtak, hiszen a játékos árát 8 millió €-ban állapította meg jelenlegi együttese. 

A klub azért sokallta az összeget, mert ők csak Marcelo mögé szeretnének igazolni egy cserejátékost.

Carlo Ancelotti világossá tette, amennyiben Coentrao távozik, a Real Madridnál az elsődleges célpont Mattia de Sciglio legyen. A 20 éves Milan nevelés mindkét szélen bevethető, bár jobb lábas, még így is nehezen eldönthető melyik oldalt nyújt jobb teljesítményt.

Ernesto Bronzetti, Ancelotti ügynöke és Florentino Perez már felvette a kapcsolatot a Milan játékosának ügynökével, Donato Orgnonival. Az elsődleges téma a játékos szerződtetése volt, mert a fiatal játékost szívesen látná csapatában a jelenlegi edző.

forrás: Futballista.hu