Recent comments

Friss Hírek

Livorno: A Roma egykori játékosával erősítettek

A Serie A egyik újonca, a Livorno gárdája a jelek szerint nem szeretne azonnal visszakerülni a másodosztályba a szezon végeztével, ennek érdekében gyorsan nekiláttak keretük megerősítésének. 


Az U21-es válogatott kapusának, az Inter-nevelés Francesco Bardinak a kölcsönvétele után ezúttal egy másik nagy csapat, az AS Roma egykori középpályását húzták be.

Persze ne kezdjünk el De Rossi, Tachtsidis vagy Perrotta szintű neveken gondolkozni, a történet főszereplője ugyanis a 27 esztendő Leandro Greco, aki korábban két etapban is szolgálta a Farkasokat. 2003 és 2006 között volt először az ő játékosuk, egy évet kölcsönben töltött, a maradék időben pedig 2 meccsen lépett pályára. Később még visszakerült a fővárosba, 2008 és 2012 között összesen 35 meccset kapott, de két csapatnál is járt kölcsönben. A Roma végül a görög Olympiacosnak adta el, de ottani karrierje sem volt hosszú életű: egy év után távozik, 24 meccsel a háta mögött. Legemlékezetesebb momentumaként gólt szerzett a Montpellier ellen 3-1-re megnyert BL-találkozón.

A 27. életévét taposó belső középpályást a Livornotól beérkező ajánlat után nem igazán marasztalták a görögök, aki így rövid úton visszatette székhelyét szülőhazájába. 

A Livorno talán képes lesz neki megfelelő mennyiségű játéklehetőséget nyújtani, ő pedig képes lehet teljesítményével segíteni a bentmaradásért folytatott harcban újdonsült klubját. 

A transzfer összegét nem hozták nyilvánosságra.

forrás: azzurri.co.hu