Recent comments

Friss Hírek

Latina: Vass Ádám orvosin

Ahogy arról a Nemzeti Sport Online már a hét elején beszámolt, a jelenleg szabadon igazolható Vass Ádám visszatérhet Olaszországba.


Ezt erősíti, hogy a középpályás jelenleg az olasz másodosztályban újonc Latina Calciónál vesz részt orvosi vizsgálaton. 

Menedzsere Paunoch Péter szerint azonban még közel sem biztos, hogy szerződést is kötnek a Rómához közeli Latina város csapatával.

Olasz források arról számoltak be, hogy Vass Ádám már a Latina Calcio csapatánál van és hamarosan szerződést is köthet.

„Vass Ádám valóban a Serie B újoncához, a Latina Calcióhoz utazott, amely klub már régóta szeretné őt szerződtetni. Miután Ádám a héten felbontotta szerződését a Kolozsvárral kaptunk egy írásos ajánlatot az olasz klubtól, ami után személyesen is elutaztunk, hogy tárgyaljunk a szerződés részleteiről. Egy pontban azonban még nem tudtunk megegyezni” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a középpályás menedzsere, Paunoch Péter.

„A szerződés időtartamában nem jutottunk közös nevezőre. Vass Ádám ugyanis egyelőre egy évre szeretné elkötelezni magát, míg a klubnál többéves megállapodásban gondolkodnak, hosszú távon meghatározó játékosként számolnának vele a vezetők a fiatal átlagéletkorú csapatban. Ádám számára a megfelelő következő lépés az lenne, hogy ismét megmutathassa a képességeit Olaszországban, de nem szeretné hosszú távon lekötni magát” – fogalmazott a menedzser.

„Ennek ellenére hétfőig orvosi vizsgálatokon is részt vesz a klubnál. Ha az olaszok addig változtatnak korábbi álláspontjukon és hajlanak az egyéves egyezségre, akkor szerződést kötünk, ha viszont nem, akkor hazajön a középpályás és folytatódik a csapatkeresés. Jelenleg ötvenegy százalék esélyt adok annak, hogy aláír a Latina Calcióhoz” – mondta Paunoch.

A játékosügynök hozzátette, voltak és vannak is ugyan itthonról érdeklődések, de jelenleg még az olasz másodosztály újoncának ajánlata is kedvezőbb, mint az eddigi hazai ajánlatok, vagyis továbbra is elsősorban a külföldi folytatásban gondolkodnak.

forrás: NSO