Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Számos ajánlat érkezett már Matriért

Alessandro Matri ügynökének állítása szerint számos olasz és külföldi ajánlat is érkezett a játékosért, akinek távozásáról a csatársor felfrissítése óta egyre többet pletykálnak.


Giuseppe Marotta nem olyan régen azt állította, hogy az idei mercato egyik fő célja a csatárok számának csökkentése, Llorente és Tevez érkezésével ugyanis már hat támadó van a keretben, míg a csapat a sportigazgató szerint néggyel kíván nekivágni a következő szezonnak. 

A jelek szerint Fabio Quagliarella mellett Alessandro Matri a másik, akinek a szolgálataira nem számít többé Antonio Conte.

„Nem zárhatom ki annak a lehetőségét, hogy Alessandro még a nyári mercato folyamán távozik a Juventustól” – fogalmazott diplomatikusan Tullio Tinti ügynök.

„Több orosz klub is élénken érdeklődik ügyfelem iránt, azonban számos lehetőség van az asztalon, hogy a játékos Olaszországban folytathassa a karrierjét.”

A hamarosan a 29. életévét betöltő játékossal kapcsolatban Angliából a Liverpool és az Everton, míg Olaszországból a Napoli és a Milan érdeklődéséről lehetett hallani.

forrás: Juventusfc.hu