Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Pénzé tehetik Lichtsteinert?

Az Arsenal újra érdeklődést mutat a Juventus svájci védője, Stephan Lichtsteiner iránt, miután a Daily Express jelentései szerint az olasz klub megfelelő ajánlat esetén megválna a védőtől.



A 29 éves játékos a nyár folyamán már korábban is szóba került az észak-londoni csapatnál, ám a két klub nem tudott megegyezni az átigazolási összegben.

Ám most az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger egyértelművé tette, hogy szeretne konkurenciát teremteni Bacary Sagna és Carl Jenkinson számára, így hajlandó lenne 12 millió fontot ajánlani a svájci válogatott védő szolgálataiért a Juventusnak.

Lichtsteiner egy sokoldalú jobb oldali játékos, aki képes a középpályán is játszani, az Arsenal pedig pont ilyen típusú futballistát keres, annak érdekében, hogy megerősítsék keretüket a közelgő 2013/14-es idényre.

Amennyiben a felek nyélbe ütik az üzletet, Lichtsteiner pótlására a torinói gárda a Feyenoord 7 millió fontra taksált játékosát, Daryl Janmaat-ot nézte ki, de egyes hírek szerint Christian Eriksen neve is szóba került a Zebráknál.

forrás: juventuz.blog.hu