Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Ajánlatot tesznek Agüeróért?

Az elmúlt napok során az angol sajtóban nem kevéssé megdöbbentő pletykák kerültek napvilágra, ugyanis a Manchester Cityhez közeli belső forrásra hivatkozó SportsDirect News értesülései szerint, a Juventus 30 millió font fölötti ajánlatra készül a 25 esztendős Sergio "Kun" Agüero megszerzése érdekében, s ennek sikere esetén Torinóban is összeállhatna a Tévez-Agüero argentin csatárduó.


A mindeddig biztos kezdőnek számító Agüero helyzete bizonytalanná válhat, mivel nyáron jelentős változások történtek az angol klub életében. 

A Manchester Citynél új edző, Manuel Pellegrini vette át az irányítást, aki már több csatárt is igazolt, hiszen Stevan Jovetić a Fiorentinától, Álvaro Negredo pedig a Sevilla csapatából érkezett Angliába, ráadásul a chilei szakvezető nemrég kijelentette, hogy a következő szezon során Edin Džeko lesz majd a csapat első számú támadója. 

Agüeróért a Juventus már 2011 nyarán is élénk érdeklődést mutatott, s hosszas tárgyalások folytak az Atlético Madrid és az Öreg Hölgy között, azonban a Manchester City 45 millió euró körüli ajánlata egy huszárvágással véget vetett a Juventus szimpatizánsok csalfa reményeinek.

forrás: juventuz.blog.hu