Recent comments

Friss Hírek

Juventus: 12 millió eurós ajánlatot tettek Kolarovért

Az angol és az olasz sajtó egybehangzó értesülései szerint a Juventus 12 milliós, hivatalos ajánlatot tett a Manchester City 27 esztendős szerb játékosáért, Aleksandar Kolarovért.


A zebramezes csapat régóta érdeklődik a Lazio egykori, ballábas szélsőjátékosa iránt, s eleinte inkább kölcsönvételi megállapodást szerettek volna kötni az angol klubbal, de a felek mindeddig nem jutottak megállapodásra egymással.

A gyengélkedő csatársor megerősítését követően, a Juventus legfontosabb házi feladata egy ballábas szélső igazolása maradt, s Kolarov mellett a másik jelölt a Napoli kolumbiai játékosa, Juan Camilo Zúñiga volt, aki jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válik, azonban a déliek elnöke  De Laurentiis makacsul kitart a szélső maradása mellett.

Kolarov tavaly nem számított rendszeres kezdőnek a Citynél, s a játékos többszörösen is kijelentette, hogy több játéklehetőségre vágyik, s szívesen visszatérne Itáliába.

A Juventushoz hasonlóan, az Inter is szívesen elcsábítaná Kolarovot, azonban az eredményes építkezési projekt, a minőségi keret és a Bajnokok Ligája szereplés egyaránt a Juventus mellett szólhat.

forrás: juventuz.blog.hu