Recent comments

Friss Hírek

Genoa: A QPR-ból erősítenének

A Premier Lague-ből kiesett QPR népszerű a nyáron: mivel kieső csapat, a jó játékosaikat áron alul meg lehet szerezni, és mivel gazdag csapat, sok jó játékosuk van.


Julio Cesart is többen udvarolják körül, a Genoa pedig az egyik legismertebb játékosuknál próbálkozik, bár lehet hogy az egyik saját legjobbjukat fel kell ajánlaniuk cserébe.

A Gazzetta szerint a Griffek szeretnék leigazolni Abel Taarabtot, ugyanis a tavalyi csatárkettősük, (Immobile és Borriello) mindkét tagja eligazolt, Immoble a Torinóba, Borriello pedig vissza a Romához, miután lejárt a kölcsön. Így pedig egy nagyobb névvel szeretne erősíteni a klub.


Taarabt jó választás lenne, azonban a QPR megkérheti az árát: állítólag Harry Redknapp menedzser nagyon kedveli Andreas Granqvist játékát, és őt szeretné cserébe. A svéd belső védő pedig a Genoa egyik, ha nem a legjobb játékosa, és komoly veszteség lenne távozása.


Viszont a Genoa (ahogy azt náluk szokás) jó sok vasat tart a tűzben: szólnak a hírek arról, hogy tárgyalnak Gilardinóval, hogy Niangért nemsokára ajánlatot tesznek, és hogy Zé Eduardo ügyében is jól állnak. Ők mind csatárok, tehát valamiféle erősítés elöl mindenképpen lesz.

forrás: azzurri.co.hu