Recent comments

Friss Hírek

Parma: Giovinco ára



A Parma újfent figyelmeztette a Juventust arra, hogy nem fog engedi Sebastian Giovinco vételárából. Mint ismert, az Atom Anti játékjogát jelenleg a két klub birtokolja, akik hamarosan tárgyalásokat kezdenek a hogyan továbbot illetően.
„Giovinco jelenleg társtulajdonjogban van, így az összárát meg kell felezni.”, mondta a Parma általános igazgatója, Pietro Leonardi a Sky Sport Italia-nak. „Ha a Juventus újfent magénak szeretné tudni, akkor a tárgyalások során előnyt élvezne más klubokkal szemben. Mi megvásároltuk, szemben a többiekkel és sokat fizettünk érte. Nem értem, hogy a többi klubnak miért ne lehetne hasonlóképpen cselekednie. A Parma, egy évvel ezelőtt, 1 millió eurót fizetett a kölcsönért plusz 3 milliót a játékjog 50%-áért. Nem értem, hogy a Parmának miért kellene sokat fizetnie egy játékos megvételekor és miért kellene olcsóbban elengednie a Tardiniből. A Parma továbbra is birtokolja Giovincot és, ha a Juventus meg akarja szerezni a mi részünket, akkor komoly összeget kell érte fizetnie. Giovinco jelenleg a legjobb olasz játékos. Jövő éhéten találkozunk és igyekszünk megoldani a helyzetet.”
A torinóiak sportügyekért felelős általános igazgatója, Beppe Marotta is megszólalt az ügyben.
„Nem értem, hogyan képes egy klub egy olyan játékos iránt érdeklődni, melyet mi és egy másik gárda birtokol. Ez a szabályok megszegése.”, mondta Marotta a Sky Sport Italia-nak az Inter Giovinco iránti érdeklődésével kapcsolatos pletykákra. „Mindenesetre úgy véljük, a Parmával ápolt jó kapcsolatunk segíteni fog minket a tárgyalások pozitív kimenetelében. Verrattival kapcsolatban már a részleteken dolgozunk. Ami Edinson Cavanit illeti, nem lesz előre tervezett találkozónk a Napolival, hiszen meg akarják tartani a csatárt.”
juventushungary.hu