Recent comments

Friss Hírek

Juventus: 30 milliót ajánlanak Torresért



Sajtóértesülések szerint a Juventus letett Edinson Cavani megszerzéséről és inkább a Chelsea csatárára Fernando Torresre koncentrálnak, akiért 30 millió eurós ajánlatot készülnek tenni.
Az olasz bajnok eddigi elsőszámú kiszemeltje Edinson Cavani volt, azonban miután a Napoli elnöke bejelentette, hogy 70 millió eurónál kevesebbért nem vállnak meg az uruguayi csatártól, letettek a megszerzéséről. És lapértesülések szerint a 28 éves Fernando Torres az új célpontjuk.
A spanyol válogatott játékos 2011 januárjában 58 millió euróért igazolt a Liverpooltól a Chelseabe, azonban Londonban eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A Juventus igazgatója Fabio Paratici már a téli átigazolási időszakban is találkozott Fernando Torressel és úgy tűnik azóta sem tettek le a megszerzéséről.
Hogy csökkentse a játékos árát az Öreg Hölgy kész odaadni az üzlet részeként Sebastian Giovinco játékjogát is.
A Chelsea olyan kreatív játékosokkal erősített már nyáron, mint Eden Hazard, Marko Marin és Juan Mata, azonban az edzőjük Roberto Di Matteo nagy rajongója Giovinconak és szívesen látná csapatában az apró termetű csatárt.
Azonban, hogy Fernando Torres érkezhessen a Juventusnak még számos akadályt le kell küzdenie.
Az első dolog, ami problémát okozhat a Bianconerinek az a játékos fizetése: Torres jelenleg szezononként 10 millió eurót tehet zsebre.
Ugyanakkor a Chelsea nem valószínű, hogy eladja addig a csatárt, amíg nem szereztek valakit a helyére. A BL győztesek már tárgyalnak a Portoval Hulk leigazolásáról, azonban megállapodni még nem tudtak.
A Juventus már felvette a kapcsolatot a londoniakkal és jelenleg a Bianconeri tünik a legesélyesebbnek a csatár megszerzésérem ha a Chelsea valóban úgy dönt, hogy megválik a világ és európa bajnok játékostól.
olaszfoci.hu