Recent comments

Friss Hírek

Milan: Seedorf közel a Botafogóhoz


Clarence Seedorf a brazil bajnokságban szereplő Botafogo csapatánál folytathatja pályafutását. A brazil Lancenet értesülései szerint Seedorf biztosan a brazil bajnokságban szerepel majd.



A holland középpályás szerződése 2012. június 30-án lejár, és még kérdéses a jövője. A piros-feketék vezetősége szerződéshosszabbítási ajánlatot tett a játékosnak, amelynek értelmében további egy évre a klubnál maradhatna.
A döntést várhatóan befolyásolja majd Seedorf családja is, akik jelenleg Brazíliában tartózkodnak. Seedorf még 2002-ben csatlakozott a Milanhoz, és azóta 432 mérkőzésen 62 gólt szerzett. Többek között két scudettót, két Bajnokok Ligája serleget, két európai szuperkupa és két Olasz kupa címet nyert.
A lejáró szerződésű játékosok közül Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Gianluca Zambrotta, Mark van Bommel és Filippo Inzaghi is távozott, így már csak Flamini és Seedorf jövője kétséges.
Abban az esetben, ha a holland játékos távozik, Zlatan Ibrahimovic kaphatja meg a 10-es számú mezt, legalábbis Adriano Galliani  szerint.
acmilan.hu