Recent comments

Friss Hírek

Fél év kihagyás is várhat Vidic-re

Nemanja Vidic, az Inter védője ágyéki porckorongsérv miatt műtétre kényszerül, a klub szerint pedig a felépülés minimum 3, de rosszabb esetben akár 6 hónapig is eltarthat.


Bár a játékost júliusban különféle módszerekkel kezelték, hogy elkerüljék a műtétet, a beavatkozásra mégis szükség lesz, és akár még a héten megejthetik az operációt.

“Vidicnek erős fizikuma van, hamar fel fog épülni.”-mondta az ügynöke a hírrel kapcsolatban.

Állítólag az  Inter, mivel nem feltétlenül számít Vidic szolgálataira, a nyáron szándékozott eladni a védőt, de a beavatkozás lehetetlenné tenné, hogy bármelyik klub leigazolja a 33 éves hátvédet.

“Ezt még senkitől sem hallottam, és megmondom őszintén, nem tudom, erre mit mondhatnék. Még két év van a szerződéséből, először épüljön fel, aztán meglátjuk, mi lesz. Az Inter egyértelműen nagyon tiszteli őt. Én úgy gondolom, nagyszerű játékos, aki előtt még hosszú évek állnak.”-tette hozzá Vidic képviselője a feltételezés hallatán.

Vidic tavaly nyáron érkezett Milánóba a Manchester Unitedből, de sokan jóval többet vártak tőle, mint amit első Serie A-szezonjában mutatott.

forrás: azzurri.co.hu