Recent comments

Friss Hírek

Cavani csak a Juventusért térne vissza

Edinson Cavani csak a Juventus megkeresése esetén lenne hajlandó visszatérni az Appennin félszigetre, legalábbis erről beszélt az Atalanta egykori vezetője, Pierpaolo Marino, mivel csak az Öreg Hölgy csapata tudja garantálni Olaszországban a BL-szereplést.


A Paris Saint-Germain csatára sorozatosan szerepel a hírekben, és állítólag az AC Milan és az Inter is érdeklődik az uruguayi válogatott iránt, azonban az olasz szakember szerint csak Massimiliano Allegri tudná meggyőzni a futballistát a visszatérésről, hiszen az olasz mezőnyben eddig a Juventus nyújtotta a legjobb teljesítményt.

„A Juventus továbbra is előnyben van az átigazolási időszakban.” - olvasható Pierpaolo Marino véleménye a Corriere dello Sport hasábjain.

„Az AC Milan végrehajtotta az átigazolásait, azonban második, míg a Napoli harmadik, az Internél pedig továbbra is valaminek a hiánya érezhető.


Csak a Juventus képes top játékosok olasz földre csábítására, mivel a legmagasabb szintet képviselő futballisták nem igazolnak olyan klubokhoz, amelyeknél nem biztosított a Bajnokok Ligája szereplés.”

forrás: juventuz.blog.hu