Recent comments

Friss Hírek

A Juventus már nem képvisel más szintet

A Fiorentina és a Galatasaray korábbi edzője már nagyon várja a következő szezont és szoros csatát vár több bajnokaspiráns között. 


Az egykor az olasz válogatottat is irányító Cesare Prandelli úgy gondolja, hogy a Juventusra kemény feladat vár, ha meg akarja őrizni bajnoki címét. 

A torinói óriások dominálták az olasz bajnokságot az utóbbi években és ott vannak a 2015-16-os Scudetto esélyesei között is. Azonban Prandelli úgy gondolja, hogy Andrea Pirlo, Carlos Tévez és Arturo Vidal elvesztése, valamint a riválisok igazolásai sebezhetővé teszik Massimiliano Allegri csapatát.
 
„Az első szó, ami a Scudettóról eszembe jut, az az egyensúly” – nyilatkozta Prandelli a Corriere dello Sportnak.

„A Juventusnak résen kell lennie. A Napoli és a Roma is erősödött, valamint az AC Milan és az Inter is eltökélt abban, hogy visszakerüljenek a csúcsra és újra a Bajnokok Ligájában játszhassanak. Továbbá vannak még klubok, akiket szintén nem szabad lebecsülni, mint például a Lazio és a Fiorentina. A Juventus elvesztett három top játékost, de sikerült megfelelően pótolnia őket.”

A tavalyi Bajnokok Ligája döntőse győzelemmel kezdte a 2015-16-os szezont, miután 2-0-ra legyőzte a Lazio csapatát, megnyerve ezzel az Olasz Szuperkupát.

forrás: juventuz.blog.hu