Recent comments

Friss Hírek

A jelek szerint eldőlt: Dzeko a farkasoké

Tudjuk jól, hogy az átigazolási piacon csak az a biztos, amit hivatalosan be is jelentettek, most azonban mégis meglehetősen biztosak lehetünk benne, hogy az azonos irányba mutató jelek nem hazudnak: Edin Dzeko hamarosan a Roma játékosa lehet!


A bajnoki ezüstérmes fővárosi csapat már hosszú ideje üldözi a bosnyák csatárt és a Manchester Cityt a támadó ügyében, maga Dzeko pedig már a kezdetek óta hajlana is a váltásra, hiszen Mauricio Pellegrini tavalyi kinevezése óta tényleg csak epizódszerep jut neki. A problémát a brit klub által kért és az olaszok vezetősége által ajánlott összeg közötti meglehetősen nagy árrés jelentette, de a hosszas tárgyalások, úgy tűnik, meghozták az eredményüket.

Az elismert sportoldalnak számító ESPN ugyanis úgy tudja, végül megszületett a megegyezés a két csapat között: a City 28 milliót szeretett volna kapni a Wolfsburg egykori csatáráért, míg a Roma 18+2 millióról indította a licitet. Nem meglepő módon az elképzelések végül félúton találkoztak, így Dzeko megszerzése 23 millió eurójába fájhat a Farkasoknak.

A megegyezést tovább valószínűsíti a közösségi média néhány eseménye: az ESPN után a bosnyák labdarúgással foglalkozó BIHfootball nevű Twitter-oldal is beszámolt a transzfer létrejöttéről, ez utóbbi posztot pedig maga Edin Dzeko is retweet-elte – igaz, 20 perc után törölte is az oldaláról, de véletlenek ugye ilyen esetekben már nem nagyon fordulnak elő…

A manchesteriek mezében 189 meccsen 72 gólig jutó Dzeko egyébként a hírek szerint évi 4,5 millió eurót kereshet majd Rómában.

forrás: azzurri.co.hu