Recent comments

Friss Hírek

Roma: 47 millió eurót fizetne a Tottenham Pjanicért és Lameláért

Angol sajtóhírek szerint mintegy 47 millió eurót fizethet a Tottenham az AS Roma két alapemberéért, Miralem Pjanicért és Erik Lameláért.


A Roma futballigazgatója, Walter Sabatini  a hírek szerint Londonban van, és a két játékos eladásáról tárgyaljon Franco Baldinivel, a Sarkantyúsok ugyanezen posztot betöltő vezetőjével. 

Ahhoz, hogy az üzlet megköttessen, a hírek szerint szükség lenne Gareth Bale eladására a Tottenham részéről. A különféle információk szerint valahol 95 és 120 millió körüli összeget kaphatnak az angolok a szélsőért, így többszörösen meglehet a keretük Pjanic és Lamela megvásárlására.

A valószínűsített kiszemeltek közül Pjanic inkább csak a szezon vége felé lett egyértelmű alapember, Zdenek Zeman még nem nagyon tudta eldönteni, hogy mihez kezdjen vele. Rudi Garcia, a Roma új vezetőedzője ugyanakkor nagyon is jól ismeri a középpályást, hiszen korábban Franciarországban dolgoztak együtt. Néhány napja ki is emelte, hogy mennyire fontos számára a játékos, azaz nem biztos, hogy könnyen belemegy az eladásába.

forrás: hatharom.com


Lamela távozása is érzékenyen érintené a Farkasokat, hiszen a szélső az előző idényben 15 gólt szerzett a bajnokságban. Ez még akkor is remek teljesítmény, ha nagyrészt annak volt köszönhető, hogy Totti és Balzaretti a bal szélen csinálták a figurákat, és az ellenoldalról érkező Lamelának "csak" feltálalták a labdákat.
Utóbbi játékost becsülik egyébként többre a szakértők, a transfermakt.de szerint ő 23, míg Pjanic 14 millió eurót ér.