Recent comments

Friss Hírek

Zapata: El kell felejtenünk a BL kiesést


Cristian Zapata, a Milan kolumbiai védője szerint el kell felejteni az FC Barcelona elleni vereséget, és tovább kell lépni, cél a harmadik hely megszerzése a bajnokságban.


A Milan 2-0-s előnyből várhatta a keddi Barcelona elleni Bajnokok Ligája Nyolcaddöntőjének visszavágóját, ám nem sikerült a bravúr. A piros-feketék a Nou Campban 4-0-ra kikaptak, így búcsúztak a sorozattól.

Zapata szerint túl kell lépni a BL-kiesésen és előre kell tekinteni:

“Most már a másik célunk elérésére kell koncentrálnunk. Jól játszottunk a Barcelona ellen a San Siróban, két gólos előnyt tudtunk szerezni. Kár, hogy a Nou Campban nem tudtuk elérni azt, amit szerettünk volna. El kell felejteni a vereséget, előre kell tekintenünk. A következő bajnokink a Palermo ellen lesz. 

Nehéz mérkőzés lesz, minden bizonnyal az ellenfelünk a védekezésre és a gyors ellentámadásokra fog építeni. Nyernünk kell, ahhoz hogy megtartsuk a harmadik helyet, illetve esélyünk legyen a második hely megszerzésére.” – mondta Zapata a Milan Channelnek.

A kolumbiai középhátvéd a nyáron érkezett kölcsönbe a spanyol másodosztályban szereplő Villarrealtól, és a Milan a szezon végén 6 millió euróért végleg megvásárolhatja. Zapata eddig 21 mérkőzésen lépett pályára a rossonerik színeiben.

 forrás: acmilan.hu