Recent comments

Friss Hírek

Mourinho: Visszatérhetek


Az Inter korábbi portugál mestere, José Morinho jövője hétről hétre egyre kérdésesebbé válik a Real Madridnál, ráadásul a spanyol Marca szerint a Special One június elsejével felmondta madridi luxuslakásának bérlését, ami erősen egybecsenghet a taktikus szezon végi távozásáról szóló pletykákkal.


Sőt, Mourinho nyilatkozatai is egyre azt sugallják, ez az utolsó szezonja a királyi gárdánál, így érthető, hogy kis túlzással az egész sport világsajtó azzal foglalkozik,hogy nyártól hol fog munkát vállalni a jó öreg José.

Ezek alapján a két legesélyesebb befutó egy angol gárda - Mourinhót többen Sir Alex Ferguson utódjának tartják (remélik) - , míg a másik erős favorit a francia PSG.

Ám köztudott, hogy az Inter presidentéje, Massimo Moratti és José Mourinho remek kapcsolatot ápolnak, és a portugál tréner soha nem leplezte érzelmeit, távozása után is nyíltan vállalta a milánói klub iránti szeretetét.

A Nerazzurri híveinek némi reménykedésre adhat okot egy újabb nyilatkozat a 2010-ben az Interrel triplázó mestertől:

„Van egy kalandos énem, és nem tudom, mit fog hozni a következő szezon. Nem könnyű új úticélt választani, miután már megjártam Angliát, Portugáliát, Olaszországot és most Spanyolországot.

Talán visszatérek valahova, ahol már korábban jártam. Ha Isten is úgy akarja, akkor most tartok szakmai karrierem felénél.” – nyilatkozta az 50 esztendős klasszis tréner, aki végezetül hozzátette, egy szép napon szeretne a portugál válogatottal is komoly sikereket elérni.

forrás: azzurri.co.hu