Recent comments

Friss Hírek

Suarez: Örömmel fogadnám az ajánlatokat


A Liverpool csatára, Luis Suárez gyakorlatilag felkérte a Juventust arra, hogy tegyen érte ajánlatot az olasz címvédő klub - ugyanakkor az üzenet a többi BL-szereplő gárdára is vonatkozhat.
 
A Zebrákat többször is szóba hozták az uruguayi támadóval az elmúlt években. A jelek szerint közel a váltás Suáreznél, aki megunta, hogy esélye sincs a BL-ben szerepelni jelenlegi csapatával, de még az EL-helyekért is meg kell küzdeniük.
 
"Nagyon boldog vagyok Liverpoolban, de a futballban sosem lehet tudni. A játékosoknak mindig szem előtt kell tartaniuk a személyes ambíciójukat. Minden játékos szeretne a legnagyobb klubok színeiben a legnagyobb ligákban játszani."

Utóbbi mondat természetesen nem arra vonatkozik, hogy az uru szerint a Preamier League nem tartozik az elit ligák közé, hanem arra, hogy a csatárnak Liverpoolba szerződése óta egyszer sem nyílt alkalma a Bajnokok Ligájában szerepelni.

"Egy világklasszis csapatban vagyok, a Liverpool az elithez tartozik. Ugyanakkor ha elém áll egy másik klub, amely több fronton is versenyben van és nemzetközi szereplést tud nekem biztosítani, akkor örömmel fogom üdvözölni az ajánlatukat."
"Ebben az esetben leülnék beszélgetni a klubommal és megvitatnánk, hogy menjek, vagy maradjak."

Suárez idén gyakorlatilag egymaga tartja a víz felszínén a Liverpoolt, 40 meccsen szerzett 29 góljával oroszlánszerepe van abban, hogy a csapat egyáltalán álmodozhat még az európai kupaszereplésről.

Az egykori Ajax támadó 2011 januárjában 23 millió fontért csatlakozott a vörösökhöz, szerződése 2017-ig érvényes, így olcsón biztosan nem tudná őt megszerezni a Bianconeri.

forrás: azzurri.co.hu